Kontakt unicykel udvalget

Har du spørgsmål til unicykling i Danmark, kan du kontakte unicykel udvalget på følgende email: unicykeldanmark@gmail.com

Det frivillige unicykel udvalg består lige nu af 3 frivillige forældre. Louise Asferg, Wioletta Petersen og Camilla Maja Ausker Petersen.

Unicykel udvalget har et brændende ønske om at støtte op omkring tiltag der fremmer unicykling i klubberne, samt interessen for sporten generelt.

Vi ønsker at være bindeled mellem klubberne ved behov og er behjælpelige med til at facilitere og promovere events m.m. landet over.

Skulle der være en klub derude, vi ikke kender, så kontakt os endelig så vi kan få tilføjet jer til hjemmesiden. På den måde har vi god mulighed for, at evt. nye cyklister nemt kan finde en klub i nærheden.

Vi står også meget gerne til rådighed for nysgerrige og interesserede børn/unge og voksne, der kunne have lyst til at prøve at gå til ethjulet cykel, eller måske ønsker at starte en klub op.

Hjemmesiden her vil altid være opdateret om, hvilke klubber der findes i Danmark (som vi kender til). Ligeledes vil vi ligeledes bestræbe os på at promovere events mm.

Vi benytter også facebookgruppen "Unicykel Danmark" til at komme med opdateringer om stort og småt hen ad vejen.

Sidst men ikke mindst er vi et udvalg, der meget gerne må vokse. Unicykelsporten skal fylde mere på det danske landkort.

Så vi har brug for flere kreative og idérige forældre/cyklister. Dit bidrag er vigtigt og kan være stort som småt.

Lad os høre fra dig.